Sinulle

Sinulle

Pieniä valintoja – suuria muutoksia.

TAVOITTEEN MÄÄRITTÄMINEN

Merkityksellisen tavoite auttaa ylläpitämään motivaatiota, antaa toiminnalle selkeän suunnan, sekä mahdollistaa kehityksen seurannan.

UUDET TAVAT
UUDET TULOKSET

Harjoittelu alkaa sinun tarpeillesi räätälöidyn suunnitelman mukaisesti.

SEURANTA &
KEHITYS

Jatkuvan ja pysyvän kehityksen seuraaminen sekä haluamaasi tuloksiin pääseminen ovat työmme päämäärä.

JOS HALUAT PAREMPIA TULOKSIA, TARVITSET UUDENLAISIA TOIMINTATAPOJA

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Untitled drawing (2)

HF JOURNAL

Sisältään tavoitteen asettelun, suunnitelman tavoitteen saavuttamiseksi, sekä psyykkisen ja fysiikkavalmennuksen harjoituksia. Lue lisää (journal linkki)

HARJOITTELUOHJELMA

Tarpeillesi räätälöity kuntosali-, kehonpaino- ja liikkuvuusohjelma.

KONTAKTIVALMENNUS

Valitsemasi määrä kontaktivalmennusta, jossa mm. käymme harjoitusohjelman läpi, työstämme tekniikkaa, opettelemme uusia liikkeitä.

Yrittäjän elämä on kiireistä ja hektistä.

Hidden Factorin valmennuksessa olen kuitenkin saanut motivaatiota harjoitteluun ja saanut itsestäni enemmän irti myös työelämässä.

Entisenä urheilijana pidän tavoitteellisesta harjoittelusta ja Hidden Factorin treenit ovat olleet juuri sitä mitä olen etsinyt.

Erityisesti valmennuksessa pidän sen kokonaisvaltaisestä ymmärryksestä sekä kyvystä motivoida valmennettavaa. Aina Suomessa vieraillessani harjoittelen Hidden Factorin mukana.

Simo J Lahtinen
Capteeni Oy

Suosittelen Hidden Factoriä lämpimästi kaikille, jotka asettavat riman korkealle ja haluavat menestyä. Olen käyttänyt HF:n palveluita usean vuoden ajan ja toteutus on aina ollut yli odotusten.

Minulle suurin hyöty on viime vuosien aikana tullut HF:n opettamista työkaluista suorittamisen henkisellä puolella. Epäonnistumisista oppiminen ja kovan stressin alaisena suorittaminen ovat olleet minun akilleen kantapää, jota olen saanut kehitettyä koutsauksen avulla.

Valmennus on aina 100 %:sesti henkisesti & fyysisesti läsnä ja on taitavasti auttanut löytämään itselleni tärkeät arvot ja tavoitteet. Oli kyseessä sitten työhaastattelu, lääketieteellisen pääsykoe tai SM-tason kilpaurheilu, menestys on ollut HF:n opeilla taattua.

Sven Kestilä
Lääketieteen opiskelija
Helsingin yliopisto

Teen päivittäin istumatyötä, joka kuormittaa jo valmiiksi ylitsetaipuvaa selkääni. Ongelman ratkaisu ei ole ollut helppo, sillä monet lääkärit ja fysioterapeutit ovat pyrkineet hoitamaan tästä johtuvia seurannaisia yksi kerrallaan.

Aleksin kanssa tilanteen läpikäynnin jälkeen suunniteltiin kokonaisvaltainen keskivartalon ohjelma ratkaisuksi tukielinten vahvistamiseen. Näin porauduttiin suoraan juurisyyhyn, jonka kanssa operointi eliminoi myös muita haittaoireita.

Atte Koskinen
Tuotannon suunnittelija

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyynto ja me otamme sinuun yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota kaveri mukaan ja tuplaa tulokset!

Meillä voit myös treenata pienryhmissä. Osana pienryhmää et treenaa yksin ja se on myös edullisempi vaihtoehto verrattaessa yksilölliseen valmennukseen.