Meidän Tiimi

Meidän tiimi

Aleksi Tossavainen
Perustaja & Valmentaja

Valmennusfilosofiani pohjautuu kokemuksiini opettajana sekä fysiikka- ja psyykkisenä valmentajana ja koen, että ihmisen näkeminen kokonaisuutena on tekemisen lähtökohta. Psyykkisestä valmennuksesta puhuttaessa on tärkeää ymmärtää, ettei kysymys ole välttämättä ongelmista vaan siitä, että jokapäiväiset asiat tehtäisiin entistä paremmin. Kun pienet asiat pystytään tekemään tällä viikolla prosentin verran paremmin kuin viime viikolla, niin ne tulevat viemään pitkässä juoksussa paljon eteenpäin. Valmennukseni tavoitteena on, että valmennettava tulee tietoisemmaksi omista tavoistaan ja tuntemuksistaan. Näin ollen valmennettavan on mahdollista vaikuttaa omaan suoritukseensa ja löytää keinoja, jotka edesauttavat hyvinvointia sekä työstää kehityskohteita.

Koulutus

 • Jyväskylän yliopiston urheilu- ja liikuntapsykologian kansainvälinen maisteriohjelma (2016 – 2018).
 • Jyväskylän yliopiston Liikuntatieteellinen tiedekunta, täydennetty liikuntapedagogiikan maisteritutkinto (2016).
 • University of Campbell, Master’s in Education, Bachelor of Science (2010 – 2015).
 • NSCA:n (National Strength and Conditioning Association) Certified Strength and Conditioning Specialist (CSCS). Yhdysvaltojen ainoa virallinen voimavalmentaja-tutkinto (2015).

Työkokemus

 • Psyykkinen valmentaja: Yleisurheilumaajoukkue (Nuorten tiimi 2), Jyväskylän Urheiluakatemia, JJK, Jyväskylän Naisvoimistelijat, Sami Hyypiä Akatemia, Happeen miesten salibandyjoukkue, Happeen naisten salibandyjoukkue, Liikunnan Riemu (futsal).
 • Fysiikkavalmentaja: Campbell University Athletics, TPV ja Liikunnan Riemun (futsal), sekä kuntoilijat GoGo Liikuntakeskus.

Kilpaurheilu

 •  Jalkapallo Suomessa (TPV, miesten ykkönen/kakkonen, 2008 – 2015) ja Yhdysvalloissa (Campbell Univeristy, 2010 – 2015), opiskelijoiden EM-kilpailut (2016).

Elias Huhtinen
Perustaja & Valmentaja

Tavoitteeni on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen ja yksilöllisen kehittymisen monipuolinen tukeminen. Koska jokainen ihminen tuntee ja toimii erilailla, niin on erityisen tärkeää löytää jokaiselle sopiva valmennusohjelma. Valmennusohjelman tarkoitus on parantaa valmennettavan liikkuvuutta, voimatasoja ja suorituskykyä, mutta myös pitää heidät terveinä ja motivoituneina. Hyvin suunniteltu valmennusohjelma voi vaikuttaa suuresti valmennettavan fyysiseen kapasiteettiin ja hyvinvointiin. Tavoitteen saavuttamisen kannalta on tärkeää lisätä oikeassa suhteessa perusvoimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, sekä poistaa mahdollisia rajoitteita, puutteita ja epätasapainoa.

Koulutus

 • Jyväskylän yliopiston Liikuntatieteellinen tiedekunta, liikuntapedagogiikan maisteritutkinto (2011 – 2018).

Työkokemus

 • Urheilijat: Jypk, JJK
 • Kuntoilijat: Toiminimi Elias Huhtinen, JP Action Training Center

Kilpaurheilu

 • Jalkapallo (Jips), Futsal (Liikunnan Riemu) ja surffaus