Hidden Factor Journal

19,95 

Hidden Factor Journal on työkalu, jonka tarkoituksena on auttaa sinua tuomaan tavoitteesi käytäntöön. Journalin mukana saat myös Hidden Factor tavoite -lomakkeen, jonka avulla pääset hahmottamaan tavoitteesi eri näkökulmista ja tekemään siitä konkreettisemman. Journalissa on fyysisen- ja psyykkisen valmennuksen harjoituksia kuuden viikon ajaksi.

Varasto loppu

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Hidden Factor Journalin tavoitteena on auttaa sinua suunnittelemaan tavoitteesi, seuraamaan kehitystäsi, lisäämään motivaatiotasi sekä kehittämään toimintaasi. Oli tavoitteesi mikä vain, Journal auttaa sinua sen saavuttamisessa. Journal on tehty mahdollisimman yksinkertaiseen ja nopeakäyttöiseen muotoon. Sen täyttämiseen ei kulu päivittäin kuin muutama minuutti, mutta sen seuraaminen auttaa sinua kohti tavoitettasi.

Journalin harjoitukset perustuvat tieteellisiin tutkimuksiin, joiden on todettu auttavan henkilöitä eri hyvinvoinnin osa-alueilla. Toivomme, että Journal auttaa sinua kohti omaa päämäärääsi, tuo energiaa päivääsi ja tukee jokapäiväistä elämääsi.

Osta Hidden Factor Journal nyt itsellesi tai lahjaksi!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hidden Factor Journal”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *