Hyvä kiertämään

Hyvä kiertämään

5%

SÄÄNTÖ

Mikä on 5% -sääntö?

Liikunta-alan ammattilaisina erityisesti nuorten liikunnan harrastaminen on lähellä sydäntämme. Haluammekin päästä tukemaan nuorten harrastusmahdollisuuksia ja lahjoitamme 5% tuotostamme joka kuukausi kummipelaajallemme. Tämän tarkoituksena on laittaa hyvä kiertämään ja päästä tukemaan kasvavia nuoria matkalla kohti unelmiaan.

Mikä on kummipelaajajärjestelmä?

Voit halutessasi lähettää hakemuksen ja hakea Hidden Factorin kummipelaajaksi. Hakeminen on luonnollisesti maksutonta, eikä velvoita sinua mihinkään. Kummipelaajajärjestelmän tarkoituksena on tukea nuoren harrastusmahdollisuuksia sekä taloudellisesti että valmennuksen muodossa. Valitsemme kummipelaajiamme kolmen kuukauden välein, jolloin lahjoitamme 5% jokaisen kuukauden tuotoista kummipelaajillemme.

Voit hakea kummipelaajaksi alla olevan lomakkeen kautta (myös vanhempi voi täyttää lomakkeen). Varsinaisia kriteereitä valinnalle ei ole, mutta pyydämme teitä kertomaan, miten kummipelaajana oleminen auttaisi sinua ja miten se vaikuttaisi tulevaisuuteesi. Ensimmäinen kummipelaaja valitaan 31.8.2017.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö ja me otamme sinuun yhteyttä.