Filosofia

ARVOMME VALMENNUKSESSA

SINÄ

Erilaiset tavoitteet vaativat erilaiset toimintatavat. Valmennuksemme räätälöidään sinun tarpeillesi ja tavoitteillesi.

HYVINVOINTI

Hyvinvoiva yksilö suoriutuu paremmin. Elämäsi perustan tulee olla kunnossa, oli tavoitteesi sitten maailmanmestaruus tai kesäkuntoon pääseminen. Työskentelemme kanssasi muun muassa liikunnan, palautumisen ja motivaation kanssa.

KESTÄVÄ KEHITYS

Tarkoituksenamme on tukea sinua tavoitteissasi sekä tänään että huomenna. Tekemällä pieniä muutoksia arkeesi, saamme aikaan suuria tuloksia pitkällä aikavälillä.

VALMENNUKSEN OSA-ALUEET

Kehitys

Tavoitteellisuus

Merkityksellisyys

Yksilöllisyys

TAVOITTEELLISUUS

Tavoitteellisuus kertoo sinulle, mitä haluat saavuttaa tai mihin haluat päästä. Tavoitteen tarkoituksena on luoda konkreettinen suunnitelma, jota seuraamalla pääset haluamaasi. Tavoitteet auttavat sinua niin pitkällä kuin lyhyelläkin aikavälillä. Näin ollen tiedät, mitä tehdä päivittäisessä toiminnassasi, sekä niiden vaikutuksen tulevaisuudessa. Tavoite tulisi tehdä mahdollisimman selkeäksi, mitattavaksi ja saavutettavaksi.

MERKITYKSELLISYYS

Merkityksellisyys vastaa kysymykseen miksi.  Oli tavoitteesi mikä vain, niin sille on tärkeää löytää syyt ja merkitys. Löytämällä sinua motivoivat syyt ja todellisen merkityksen tavoitteellesi, tulet todennäköisemmin olemaan siitä motivoituneempi. Mitä motivoituneempi tavoitteestasi olet, sen todennäköisemmin tulet sen myös saavuttamaan ja tekemään työtä sen eteen. Merkityksellisyyden on tarkoitus antaa sinulle motivaatiota jaksaa vaikeuksista huolimatta.

 

YKSILÖLLISYYS

Usein samatkin tavoitteet vaativat erilaisen suunnitelman ja toimintatavat. Tästä johtuen jokainen valmennuksemme pohjautuu yksilön omiin tarpeisiin ja vaatimuksiin. Yksilöllisyyteen sisältyy myös aito kohtaaminen jokaisen valmennettavan kanssa. Valmennuksemme lähtee yksilön omista arvoista, sillä omien arvojen mukaisesti toimiminen luo pohjan kestävälle motivaatiolle ja kehitykselle. Pysyvä muutos tapahtuu aina sisältä ulospäin.

 

KEHITYS

Samat toimintatavat tuovat usein parhaimmillaan samanlaiset tulokset kuin aikaisemmin. Tämän takia on myös tärkeää nähdä valmennus pidemmällä aikavälillä, jotta tulokset tulevat jatkumaan myös tulevaisuudessa. Valmennuksemme pohjautuukin aina pitkäkestoisen kehityksen luomiseen, joka tapahtuu askel kerrallaan. Tästä syystä valmennuksemme panostaa yksilön sisäisen motivaation kasvattamiseen, jonka taustalla ovat ihmisen perustarpeet kuten autonomia, kyvykkyys ja yhteisöllisyys (Deci & Ryan, 1985).

 

Hidden Factor kuvastaa ihmisen sisäisiä voimavaroja ja piilossa olevaa potentiaalia. Hidden Factorin saa parhaiten käyttöönsä silloin, kun Tavoitteellisuus, Merkityksellisyys, Yksilöllisyys ja Kehitys ovat oikeassa suhteessa keskenään. Kaikki neljä osa-aluetta ovat tärkeitä, sillä tavoite ilman merkitystä ei tule tuottamaan optimaalisia tuloksia, eikä kehitystä tapahdu ilman valmennettavan yksilöllistä huomioimista. Tämän vuoksi panostamme valmennuksessamme näihin neljään osa-alueeseen ja niiden soveltamiseen käytännössä. Hidden Factor on halu jatkaa, vaikka on uupunut, halu yrittää, vaikka ei onnistu ja kyky uskoa onnistumiseen jo ennen sen tapahtumista!

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyynto ja otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.