Asiakaskokemuksia

Asiakaskertomuksia

Valmennuksen avulla pystyin ymmärtämään paremmin omia tavoitteitani ja niiden taustalla olevia ajatuksia. Yllätyin siitä, että valmennussuhteen aikana kehityin jopa itsetuntemuksessa. Koin, että menin urheilijana ja ihmisenä eteenpäin erityisesti elämän kokonaishallinnassa.

Janne Hoikkanen
Salibandypelaaja, opiskelija
Happee

Hidden Factorin treeneissä olen saanut todella hyviä juttuja sekä harjoitteluun että elämään. Tärkeintä onkin että uskoo aina itseensä, vaikka jotkut sinua epäilisivätkin, koska sinä pystyt mihin vain.

Marcio Severino
Jalkapalloilija
TPS

Koin hämmennystä siitä kuinka hyvin valmennus ymmärsi tuntojani vaikken niitä välttämättä kertonutkaan. Pidemmällä aikajänteellä kun avauduin enemmän valmennukselle, kehityin niin pelaajana kuin ihmisenä!

Jonne Junkkarinen
Salibandypelaaja
Happee

Elämä urheilijana on todella hankalaa ja se vaatii tosi paljon työtä, sekä halua itseltäsi. Aina ei kuitenkaan tiedä minkälaisia reenejä kannattaisi tehdä, esimerkiksi minun kohdalla salilla, sen takia on ollut loistavaa olla Hidden Factorin reeneissä. Allu tietää urheilijana ja ammattilaisena, että minkälaisia treenejä kannattaa tehdä ja kuinka kovia niiden kuuluu olla. Salilla on ollut todella hauska ja hyvä meininki, koska heti ensimmäisen treenin jälkeen tietää jo että on mennyt jo vähän eteenpäin

Abukar Mohamed
Jalkapalloilija
S.S. Lazio

Urheilijana en ole vielä kypsä, mutta Hidden Factorin treeneillä olen ottanut suuria askeleita eteenpäin. Treenaaminen onkin tärkeää, sillä vain leijumalla lahjattomatkin menevät sun ohi. Uskonkin että jos seuraan valmennusta nyt, niin saan nauttia tuloksista vielä paljon myöhemminkin

Mauro Severino
Jalkapalloilija
TPS

Working with Aleksi was a great fit for me. The training made me perform better and have more confidence in my abilities. I would absolutely recommend him and wouldn’t think twice about joining them.

Matt Marksberry
Baseball-pelaaja
Atlanta Braves, MLB

Working with Aleksi has been a great experience. He was able to determine what I needed as an athlete in order to accomplish different goals related to my performance. Not only did I reach my goals but I also reach a level of confidence that will help achieve future goals in any discipline. Thanks to his professional advice I was able to perform better and keep myself healthier throughout the year.

Ricaurte Gaez
Campbell University Athletics

After working with Aleksi, I have noticed a big difference in my game. Not only have I gotten stronger, but also more mobile and athletic. This has helped me stay healthy throughout the year. Aleksi has also helped me with the mental side of the game and I feel a lot more confident nowdays.

Travis Golden
Austin Aztex (USL), Drafted to MLS 2014 (DC United)

In order to reach your maximum potential, you should work with Aleksi and his company in order to take your performance to the next level. Because of him I led the nation in IntTd’s

Brandon Mobley
Amerikkalaisen jalkapallon pelaaja
Campbell University, Carolina Panthers training camp 2016

Aleksin valmennus auttoi urheilijoita kehittämään itseään ja ajatteluaan hyvin kokonaisvaltaisesti. Urheilijat oppivat ymmärtämään, kuinka laajasti psyykkinen puoli vaikuttaa onnistuneen urheilusuorituksen ja menestyksen taustalla. Valmennus antoi paljon työkaluja elämänhallintaan, kuten arjessa rentoutumiseen ja hetkessä keskittymiseen. Harjoitusten avulla urheilijat oppivat tunnistamaan ja käsittelemään ajatuksiaan ja tunteitaan ja sitä kautta suoritumaan paremmin. Aleksin rauhallinen, suvaitsevainen ja kannustava olemus mahdollisti turvallisen ilmapiirin psyykkisten taitojen kehittämiselle.

Inka Hyttinen
Valmentaja
Jyväkylän Naisvoimistelijat

Yrittäjän elämä on kiireistä ja hektistä.

Hidden Factorin valmennuksessa olen kuitenkin saanut motivaatiota harjoitteluun ja saanut itsestäni enemmän irti myös työelämässä.

Entisenä urheilijana pidän tavoitteellisesta harjoittelusta ja Hidden Factorin treenit ovat olleet juuri sitä mitä olen etsinyt.

Erityisesti valmennuksessa pidän sen kokonaisvaltaisestä ymmärryksestä sekä kyvystä motivoida valmennettavaa. Aina Suomessa vieraillessani harjoittelen Hidden Factorin mukana.

Simo J Lahtinen
Capteeni Oy

Opiskelijoillemme suunnattu ”Lecture about the happiness, joy and pain of exercise” oli mukaansa tempaava ja hyvin keskustelua herättävä alustus siitä, mitä kaikkea liikunta voikaan olla. Jokainen pystyi samaistumaan johonkin.

Liikunnan ammattilaistenkin on hyvä ottaa välillä vauhtia pysähtymisestä. Tämä lisää työhyvinvointiamme. Aleksi alusti hyvin aiheesta ja sai osallistujat heti olemaan aktiiviseti mukana ja pohtimaan omaa tilannettaan.

Anneli Mörä-Leino
Jyväskylän yliopisto

Suosittelen Hidden Factoriä lämpimästi kaikille, jotka asettavat riman korkealle ja haluavat menestyä. Olen käyttänyt HF:n palveluita usean vuoden ajan ja toteutus on aina ollut yli odotusten.

Minulle suurin hyöty on viime vuosien aikana tullut HF:n opettamista työkaluista suorittamisen henkisellä puolella. Epäonnistumisista oppiminen ja kovan stressin alaisena suorittaminen ovat olleet minun akilleen kantapää, jota olen saanut kehitettyä koutsauksen avulla.

Valmennus on aina 100 %:sesti henkisesti & fyysisesti läsnä ja on taitavasti auttanut löytämään itselleni tärkeät arvot ja tavoitteet. Oli kyseessä sitten työhaastattelu, lääketieteellisen pääsykoe tai SM-tason kilpaurheilu, menestys on ollut HF:n opeilla taattua.

Sven Kestilä
Lääketieteen opiskelija
Helsingin yliopisto

Teen päivittäin istumatyötä, joka kuormittaa jo valmiiksi ylitsetaipuvaa selkääni. Ongelman ratkaisu ei ole ollut helppo, sillä monet lääkärit ja fysioterapeutit ovat pyrkineet hoitamaan tästä johtuvia seurannaisia yksi kerrallaan.

Aleksin kanssa tilanteen läpikäynnin jälkeen suunniteltiin kokonaisvaltainen keskivartalon ohjelma ratkaisuksi tukielinten vahvistamiseen. Näin porauduttiin suoraan juurisyyhyn, jonka kanssa operointi eliminoi myös muita haittaoireita.

Atte Koskinen
Tuotannon suunnittelija

Lisää Oma Asiakaskertomuksesi

Haluamme kuulla tarinasi

Pakollinen

Esim. urheilija
Kertomuksesi otsikko